Σπάλα απο αρνάκι στην λαδόκολλα (β’ μέρος)

 

Αυτό το Πάσχα αν δεν μπορείτε να σουβλίσετε το παραδοσιακό αρνί, μπορείτε να το μαγειρέψετε στο φούρνο στην λαδόκολλα.

Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης, μας δείχνει πως μπορούμε να μαγειρέψουμε το πασχαλινό αρνάκι με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουμε την μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση σε όλους.

(δείτε εδώ το α’ μέρος της συνταγής στο τέλος του άρθρου)

 

Υλικά

(για 4-6 άτομα)

2 κιλά σπάλα από αρνάκι

3 κ.σούπας πικάντικη μουστάρδα

400 γρ.πικάντικη γραβιέρα σε μικρά κυβάκια

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

λίγο φρέσκο θυμάρι

2 ώριμες ντομάτες σε χοντρά κομμάτια

3 πιπεριές μακρόστενες σε φετάκια

2 κ.σούπας μαργαρίνη

αλάτι και λευκό πιπέρι

1 σπιτικός ζωμός λαχανικών

 

Comments are closed